*Hallo Jan en Thea

We hebben het super heerlijk gehad en het weer was met ons. Huisje en tuin echt fijn, veel in de tuin gespeeld voetbal enzenz !! Bedankt voor de goed zorg.

Mariska  JanKees  Victor en Max*Beste Thea & Jan,

Het was hier heel fijn, de kinderen vonden het hier helemaal geweldig met Pietje & Orlando, de honden, de poes, kippen, geitjes, schapen, de speeltuin, voetballen op het grasveld enz. Het huisje was super, heel schoon en gezellig, van alle gemakken voorzien. We hebben heerlijk gewandelt in de peel. Het is hier lekker rustig. We hebben een hele fijne vakantie gehad !

Groeten Gijs, ALie, Jeanette, Pieter & Aaron Snoeij Rotterdam*Beste Jan en Thea

Onze 2 weken in jullie prachtige huisje zit er alweer op. De afgelopen 2 weken zijn voorbij gevlogen. Matthijs en Stefan hebben genoten van alles wat jullie te bieden hadden. Alle speeltoestellen en al het speelgoed is goed gebruikt en de diertjes zijn flink geknuffeld en verwend. Dat Stefan mocht meerijden op de tractor zal hij niet snel vergeten. Bedankt voor alle goede zorgen. Het was een geweldige vakantie.
Veel liefs en misschien tot ziens.

Mark, Cindy, Stefan + Matthijs G'berg*Beste familie,

Jammer dat een week zo vlug voorbij is. We hebben een hele fijne week gehad. Een heerlijk plekje, zo heerlijk schoon. Hartelijk bedankt voor alles.

Piet en Anette, Nicoline, Nadine, Joan uit Zeeland*Thea & Jan,

Helaas, het zit er alweer op ! Een week bij jullie is echt terkort ! Elva (3jaar, bijna4!) wilde niets liever dan spelen in jullie speeltuin, dus campingbedje als box naar buiten voor Anora (6mnd) en om beurten languit op een ligstoel en in de speeltuin. We hebben nog nooit zo'n rustige vakantie gehad ! Heerlijk ook dat het huisje van alle gemakken is voorzien ! Wat wil je als druk jong gezin nog meer?!
Kortom, we komen graag nog een keer terug!
ps: Elva vond het de leukste vakantie van allemaal!

Groeten, Marin, ALice, Elva & Anora Roos uit Dedemsvaart*Beste Thea & Jan,

Hartelijk bedankt voor de heerlijke week hier in de Limburgse Peel. We hebben genoten van jullie gastvrijheid en onderkomen, we voelden ons echt van alle gemakken voorzien.
Tot ziens en heel veel succes met jullie onderneming(en).

Rens & Karin Stokvis
Eva, Job, Marijn*Beste Thea & Jan,

We hebben het heerlijk gehad de afgelopen 5 dagen. Er was veel te beleven. Bij jullie op het erf en in de omgeving, o.a. de Groote Peel en het openluchtmuseum Eijnderhoof. Jullie "Reehorst"is een fijne vakantiewoning. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid!

Sjoerd, Tonja, Sietske, Eline & Nora uit Roosendaal


*Beste Jan en Thea
Wat hebben wij genoten hier de afgelopen week. Voor ons een nieuwe start in ons leven. We hebben heel veel gezien en beleefd. Dank dat we bij jullie mochten verblijven en komen graag terug.

Harm en Grietje*Beste Jan & Thea,

Super bedankt voor onze geslaagde vakantie! De week is omgevlogen en we hebben enorm genoten. We hebben natuurlijk super geboft met het weer, waardoor we lekker konden genieten van jullie tuin.De kinderen hebben zich prima kunnen vermaken met jullie speeltoestellen, tractortjes, fietjes enz., en wij hebben elke avond lekker een potje kunnen badmintonnen. Ook is er genoeg te doen in en rondom de omgeving, dus we hebben ons geen moment verveelt. Het vakantiehuisje zag er keurig uit en is van alle gemakken voorzien. Al met al een perfecte vakantie waar we nog lang van kunnen nagenieten

Groeten  Levi, Debora, Lindsay & Soraya  uit Middelburg


*Lieve Fam. Saes,

Wat hebben wij genoten in het mooie limburg en ons verblijf De Reehorst. We hebben heerlijke wandelingen gemaakt in de omgeving samen met onze labradors Sam en Bono. Wij en onze hondjes voelden ons hier helemaal thuis.Dit was onze eerste keer in limburg, maar zeker niet de laatste. En als we dan weer een naar het zuiden afreizen, willen we weer heel graag hier logeren.
Dus wat ons betreft, bedankt en zeker tot ziens !!!

Groetjes,  Peter, Marjolein, Sam & Bono uit Kantens


*Lieve familie Saes,

We hadden al veel eerder willen mailen, maar door allerlei familie-omstandigheden kwam het er steeds niet van.
We wilden nog laten weten dat we onwijs genoten hebben in het mooie Limburg en vooral in het prachtige huis bij jullie. Dat is echt een super vakantiehuis, we zouden er zo willen wonen, helaas is het iets te ver rijden van ons werk haha.
Ook onze labradord Sam en Bono voelden zich er thuis. We willen heel graag nog eens naar Limburg afreizen en we hopen dat we dan weer bij jullie kunnen logeren. Maar ieder geval nemen we dan weer contact met jullie op om te zien of jullie ruimte hebben.
Ook kennissen van ons die de fotos zagen waren helemaal weg van het huis en de ligging. Ik heb hen de link van jullie website gestuurd, hoop dat jullie dat niet erg vinden.
Ik hoop dat we het een beetje netjes achter hebben gelaten, we hebben ons best gedaan om de hondeharen op te stofzuigen. Maar ik realiseerde me dat ik iets ben vergeten. Namelijk in de oven had ik op de roosters aluminiumfolie gelegd om het wat schoon te houden. En volgens mij ben ik vergeten de folie er uit te halen en weg te gooien, excuses daarvoor.
Lieve Fam. Saes, nogmaals heel er bedankt, we hebben superdagen gehad bij jullie. En wat ons betreft, zeer zeker TOT ZIENS !!!!!

Lieve groetjes van
Peter en Marjolijn en een poot van onze Labradors sam en Bono.
En zoals ik zei, was ons betreft, zeer zeker tot ziens. BEDANKT !!!


*Beste Thea & Jan,

Het was heel leuk. De kinderen hebben lekker gespeeld.
De tijd ging heel snel. Zeker tot de volgende keer.

Rick Spierings 5,5 jaar
Bram Spiering 4 jaar
Linda Spiering 2,5 jaar
Silvi Spiering 1,5 jaar
en papa en mama Spierings uit Rijkevoort

Groetjes en kusje aan de diertjes van Linda xxx


Beste Fam. Saes,

Hartelijk bedankt voor het opsturen van de broek !!
We zijn ondertussen al weer aan het werk, maar genieten
Ondertussen nog na van de fijne vakantie !
Hartelijke groeten

Wim en Lennie Heikoop & Bernardo, Joana en CarmenBeste Thea & Jan,

Ondanks het wat wisselvallige weer hebben we een heerlijke week gehad ! Thomas en Sara hebben zich ontzettend vermaakt in de speeltuin en de tent. Ze vonden het erg leuk om poesje en andere dieren te voeren, en Sara was vooral ook verkikkerd op de poes (al was het vanwege haar enthousiasme niet altijd wederzijds…)
Het huisje is geweldig, wat goed verzorgd allemaal ! We hebben genoten van de rust en de mooie omgeving, die we op jullie fietsen hebben verkend.

Hartelijk dank voor de goede zorgen en de gastvrijheid !

Hartelijke groeten van
Frank, Mirjam, Thomas en Sara


Beste Jan en Thea,

Onze eerste kennismaking met Limburg is erg goed bevallen !!
Het weer zat aardig mee, we zijn zodoende veel buiten geweest.
De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in de speeltuin !!!
Vooral het huisje waar Bernardo veel ijsjes in verkocht heeft.
Hij zal ’t thuis er nog veel over hebben. Ook over Dipsy, Tess en
Pepper zullen we nog lang horen. Joana vond ’t paard erg interessant en wilde er steeds naar gaan kijken.
We hebben zodoende een heel relaxed weekje gehad. Het was erg prettig vertoeven, in een schoon huis met alles erop & eraan.
Bedankt voor de gastvrijheid, de goede service en niet te vergeten
de  fietsen die we mochten gebruiken !!

Hartelijke groeten,

Wim & Lenie Heikamp
Bernarde, Joana, Carmen


Liebe Familie Saes,

In Ihrer schönen Ferienwohnung haben wir uns sehr wohl gefuhlt. Das wetter war wechselhaft aber wir konnten trotzdem
taglich mit dem fahrrad die gegend erkunden. Die kinder haben sich sehr an den tieren gefreut vor allem mit den
Hunden haben sie gerne gespielt !
Wir waren gerne hier und werden sie gerne weiterempfehlen.

Ihre Familie Schuhle


Beste Thea en Jan,

Hartelijk dank voor de fantastische week die we hebben gehad.
Enorm gastvrij: van alle gemakken in het huisje, de hygiene, speeltuin voorzieningen, tot gezellige praatjes, zwarte bessen en
veel plezier met de dieren.
Nog wat aanraders voor gezinnen bij slecht weer is kinder-pretland in Weert een uitkomst.

Nogmaals hartelijk dank ! Wellicht tot een volgende keer.

Groetjes familie van Tongeren
Anne, Tim, Esmee en Ilse


Hallo,

Deze vakantie week is weer omgevlogen !
Weer werden we hartelijk ontvangen, en alles (campingbedje, tafelstoel etc.) stond al klaar. Ook leuk met wat fris en snoepjes voor de kinderen. En nu ook een vriezer in huis. Wat een gemak ! De kinderen hebben ook genoten: het zwembad, de dieren, het mee helpen, (het beantwoorden van de vele vragen), al het speelgoed, de speeltuin, te veel bijna om op te noemen. En alles ziet er keurig verzorgd uit.

Thea en Jan Saes, hartelijk bedankt voor deze fijne vakantie week!

Hartelijke groeten van
Peter, Titia, Siemone, Pieter en Tianne Zuidema  (Tzummarum Frl)


Eén stap naar binnen en we voelden ons gelijk thuis; heel gezellig ingericht en wat een gastvrije ontvangst.
Alles is in de topjes: het ontbijt, het huisje en vooral de heerlijke bedden. Natuurlijk niet de ruime rustige tuin vergeten !
Dit adresje vergeten we niet !

Groet,
Familie Jongejan uit de Hoek

PS:
De Dorpsherberg is echt een aanrader: Het eten is
daar top ! Alleen het etablissement is op zich zelf de
moeite waard en de namen van de gerechten zijn geweldig.Wat hebben we een ontzettend leuke dagen gehad.
Veel uitstapjes gedaan, genoten van het huisje en alles, erom heen. Vooral de kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad met alles wat er om hethuis te doen was en waren dan ook veel buiten te vinden ondanks dat het weer daar niet echt naar was..

Bedankt voor de enorme toewijding & gastvrijheid.

Fam. Dijkman uit Diemen


We hebben hier genoten van de rust en de ruimte. Het park de Groote Peel was zeer de moeite waard. Ook het openlucht museum in Nederweert was geweldig leuk. De kinderen vonden het erg leuk om met de twee honden en de poes te spelen. Ook hadden we heerlijk zonnig herfst weer, zodat we fijn konden fietsen.

Kortom dit was voor ons een familie weekend.
Hartelijk dank voor de gastvrijheid !

Sigrid, Willem, Jasper, Niels, Maria, Peter
Familie Bogers


Beste Jan & Thea Saes,                

We hebben de afgelopen week een fijne vakantie bij jullie gehad. Het is snel voorbij gegaan. We hebben genoten
van de rust en ruimte die hier is. Dekinderen Carlo (5jr), Deborah (3jr)en Marilene (1jr) hebben genoten van de speelweide, ze konden er niet genoeg van krijgen. En het was natuurlijk helemaal geweldig dat ze jullie mochten helpen met de dieren verzorging. En de gezellige praatjes op het bankje bij de speelweide onder de kastanjeboom.

Bedankt voor de goede zorgen.

Hartelijke groeten van Wilbert & Hilda,
Carlo, Deborah & Marilene v.d. SteegBeste familie Saes,                            

We hebben deze week genoten,het huisje was perfect, het weer mooi,de gastvrijheid, het pannenkoekenhuis,etc. teveel om op te noemen.
We komen zeker nog een keer terug.

Groeten van de familie Schuim
(Geraldine, Bodine, Sofie en Erwin)Beste fam. Saes,

Wat een geweldige week hebben we achter de rug ! Helaas alweer een week vakantie voorbij. Vooral de kinderen vonden het geweldig en wilden jullie overal mee helpen. En ook het speel- tuintje, daarin hebben ze prachtig
kunnen spelen. Ook voor onze kleinste, hadden jullie van alles, campingbedje, tafelstoel en schommel. Ideaal ook allevoorzieningen, zoals de wasmachine en droger ( vooral met kleine kinderen ).
Ook het oventje voor afbakbroodjes heerlijk !
Bedankt voor een fijne weer en misschien tot volgend jaar !

Groeten van Peter, Titia, Siemone, Pieter en
Tianne Zuidema (Tzummarum Frl)

Beste Familie Saes,

Wij mochten de aftrap verrichten en dat is ons prima bevallen !
De kinderen hebben zich prima vermaakt met de honden, poezen,schapen en vooral de trampoline en speelhuisje.
De omgeving is prachtig, we hebben een mooie fietstocht kunnen maken.
De asperges waren heerlijk !
Het huisje, ruim, schoon, heel comfortabel.
    Wellicht tot ziens !

Groetjes Rob, Helma, Freek,
            Sasja en Teske !!!